Elbekurkie?

De meeste zullen JC Elbekurkie wel kennen, maar eerst even iets over Elbekurkie voor de nieuwkomers onder ons.

Elbekurkie is een jongeren centrum in Winterswijk Meddo. Het is opgericht in 1974 en heeft al een behoorlijk verleden achter zich. Elbekurkie organiseert al jaren vele dingen voor de jeugd van Meddo en omstreken. Elbekurkie is erg trots op het feit dat ze financieel volledig op eigen poten staat en altijd heeft gestaan.

Met zo’n 250 leden en een groot aantal actieve vrijwilligers in de leeftijd van 14 tot 35 jaar kunnen zij in het kleine gebouwtje veel voor elkaar krijgen.

Nou worden er niet alleen voor de jeugd feestjes georganiseerd maar ook activiteiten. Op de zaterdagen zijn er feestje voor de leeftijd vanaf 15 jaar. Dit zijn bands avonden, dj’s, thema avonden en nog veel meer. Met zo’n 14 activiteiten per jaar is er altijd wel wat voor iedereen.

Verder wordt er voor de leeftijd van ong. 8 tot en met 12 jaar ook elke maand een activiteit georganiseerd, denk hierbij aan: koekjes bakken, carnaval, disco, paaseieren zoeken en nog veel meer.. Deze groep heet de Kinderdag groep.

Dan hebben we nog de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Ook voor deze jongens en meisjes worden activiteiten gehouden. Karten, lasergamen, bowlen, spelavonden, Friday Night Disco avonden etc.. Deze groep heet de Kurketrekkers.

Ook hebben we voor de Kurketrekkers en de Kinderdag elk jaar een kamp. In de herfst vakantie voor de Kurketrekkers en in de zomer voor de Kinderdag.

Over Ons

Informatie over Elbekurkie:

J.C. Elbekurkie
Hilteweg 3
7104 BC Winterswijk

Tel: 0543-569495
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook.com/elbekurkie.meddo
Twitter.com/elbekurkie
Youtube.com/user/Elbekurkie

Elbekurkie