Collecte voor aflopende Erfpachtcontract

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten als het gaat over onze toekomst! Dat het erfpachtcontract afloopt is een feit, dat we echter nog vele jaren door willen, ook!
Achter de schermen zijn allerlei opties bekeken en Elbekurkie ziet het als de oplossing om de grond te kopen. Het is na lange tijd eindelijk bekend waarvoor Elbekurkie de grond kan kopen. Een deel van dit bedrag heeft Elbekurkie zelf in kas maar voor een groot deel hebben wij uw hulp nodig!

Daarom zullen we de komende maanden diverse acties in Meddo en omstreken op touw gaan zetten om hiermee geld op te halen. Graag willen we bij ons eigen Meddo beginnen en iedere inwoner oproepen tot donatie. Iedere euro is hierbij meegenomen, uiteraard hoe meer hoe beter!

Onze eerste actie is de collecte in Meddo. In de periode van 10 t/m 13 juni komen wij aan de deur met de vraag of u een donatie wilt doen voor het behoud van Elbekurkie. Dit kan contant aan de vrijwilliger! Wij hopen dat Meddo ons jongerencentrum omarmt en dat we met zijn allen strijden voor het behoud van Elbekurkie!