Kurkelicious

Zo’n 3 jaar geleden was de eerste editie van Kurkelicious. Een DJ van formaat kwam toen voor het eerst bij Elbekurkie om van Kurkelicious hét exclusieve concept van Elbekurkie te maken.

Drie jaar geleden trad DJ Quintin op en kwam DJ Jean per toeval langs. Bij vorige edities heeft DJ Jean opgetreden, dit jaar gaat DJ Quintin het weer doen! Hij heeft onder andere op Dance Valley en Ex Porn Star feesten gedraaid, en 2 november treedt hij op in Elbekurkie!

Kurkelicious, zaterdag 2 november, vanaf 20.00 uur, bij J.C. Elbekurkie

 

 

Naast DJ Quintin staan Stino & Jule ook op de line-up. Deze beide heren uit Zwolle zijn hard aan de weg aan het timmeren en draaien al op diverse festivals. Zelf hebben ze inmiddels al enkele stevige housenummers zelf geproduceerd en uitgebracht!

Via deze link kun je een uitzending en livemix van Stino & Jule bekijken bij SLAM!FM!

http://www.youtube.com/watch?v=kzsJTIXRNdo

De volgende DJ is niemand minder dan SLAM!FM DJ Rob Toonen! Deze radio DJ van SLAM draait werkelijk van alles en wellicht zijn verzoekjes ook wel aan te vragen!

De laatste DJ die ook komt draaien bij de derde editie van Kurkelicious is een DJ uit de omgeving: Robby Reyes! Deze DJ uit Aalten draait alles waar Kurkelicious voor staat: stevige house en alles daarom heen! Hij heeft inmiddels al diverse mashups gemaakt die hij vast ten gehore zal brengen!

Kurkelicious staat voor: een kwalitatief feest bij Elbekurkie met de nieuwste en beste house, techhouse en techno! Het belooft, hopelijk wederom een legendarische editie te worden!

Kurkelicious, op 2 november 2013, open: 20.00 uur, bij J.C. Elbekurkie