Jubileumweekend!

3 DAGEN LANG FEEST BIJ ELBEKURKIE 

Jongerencentrum Elbekurkie in Meddo heeft er inmiddels al een aantal activiteiten met betrekking tot het jubileum op zitten, toch is het in het weekend van 5 oktober pas echt zo ver: het jongerencentrum bestaat dan exact 40 jaar. En dat moet gevierd worden met 3 dagen lang feest!

Vrijdag 4 oktober

Het jubileumweekend begint al op vrijdag 4 oktober met een DJ programma. “Op de vrijdag staat een programma waarbij top40, house, electro en hardstyle, wat de jeugd voornamelijk aanspreekt, centraal. DJ’s Gino Busio en The HiDJeckers (bekend van eerdere Kurkelicious edities in Elbekurkie) zullen de beste house nummers draaien waarna rond middernacht de HardFuserz er een tandje bij zullen doen met een uur lang de beste hardstyle van dit moment”, aldus het bestuur. De vrijdagavond begint om 20:00 uur en de toegang is geheel gratis!

 

Zaterdag 5 oktober

De dag dat Elbekurkie exact 40 jaar bestaat begint om 15:00 uur in de middag met een receptie. Hierbij is vrije inloop in het clubgebouw van Elbekurkie om het archief te bezichtigen, herinneringen op te halen en naar enkele gastsprekers te luisteren. De receptie duurt tot 18:00 uur en hierbij is iedereen van harte uitgenodigd. Vervolgens zullen de deuren om 20:00 uur weer openen waarbij in de avond de band ‘The Marshalls’ zal optreden. Deze band komt al jaren bij Elbekurkie en is een bekende band in de hele Achterhoek en daarbuiten.

Zondag 6 oktober

De derde dag van het jubileumweekend zal in het teken staan van de ‘oudere jeugd’ zoals ze dat bij Elbekurkie noemen. Voor de mensen die wel eens vaker bij Elbekurkie zijn geweest kan deze middag vergeleken worden met het ‘Zatte Zondag’ concept: vanaf 16:00 uur openen de deuren. Op het programma staat DJ Martijn Koedam die de beste classics, dance en top40 van toen en nu zal draaien. Ook heeft hij tijdens afgelopen Volksfeest in Meddo gedraaid en voor degene die daarbij waren weten dat dit gegarandeerd één groot feest is! Zorg dat je erbij bent en sluit het weekend samen met ons af zodat we op kunnen naar de komende 40 jaar! Entree voor deze middag /avond is geheel gratis.

Meer informatie is te vinden facebook.com/elbekurkie!

Jongerencentrum Elbekurkie, al 40 jaar voor en door jongeren!