Zomer in Gelderland - Meddo

J.C. Elbekurkie is door Omroep Gelderland gevraagd of Meddo mee wil doen aan het tv-programma Zomer in Gelderland. 
Hierbij wil ik jullie dan ook op de hoogte brengen van het feit dat Omroep Gelderland met het programma Zomer in Gelderland naar Meddo komt!

In augustus trekt de karavaan van Omroep Gelderland in drie weken langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie. Op woensdag 9 augustus zal Meddo gaan strijden voor de titel. We doen niet zomaar mee, we hopen de mooiste plaats van Gelderland te worden.

We hopen die dag zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen. Wat de opdracht precies zal zijn horen wij pas op de dag zelf maar het is in ieder geval de bedoeling dat we zoveel mogelijk mensen bij elkaar krijgen. We hopen dat jullie daar aan bij kunnen dragen door binnen jullie vereniging mensen op te roepen die dag aanwezig te zijn om die dag Meddo eens goed op de kaart te zetten en dat Meddo dit jaar officieel de mooiste plaats van Gelderland wordt! 
Vanaf 16:30 uur wordt er gerepeteerd met alle opstellingen en camera's dus vanaf dat tijdstip hopen we op zoveel mogelijk mensen. Op de dag zelf hopen wij als organisatie ook op extra versterking en ook daar zoeken we nog mensen voor.

Graag horen we of jullie ons kunnen helpen om heel Meddo op 9 augustus op de been te krijgen!