Zomer in Gelderland - Meddo

J.C. Elbekurkie is door Omroep Gelderland gevraagd of Meddo mee wil doen aan het tv-programma Zomer in Gelderland. 
Hierbij wil ik jullie dan ook op de hoogte brengen van het feit dat Omroep Gelderland met het programma Zomer in Gelderland naar Meddo komt!

In augustus trekt de karavaan van Omroep Gelderland in drie weken langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie. Op woensdag 9 augustus zal Meddo gaan strijden voor de titel. We doen niet zomaar mee, we hopen de mooiste plaats van Gelderland te worden.

We hopen die dag zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen. Wat de opdracht precies zal zijn horen wij pas op de dag zelf maar het is in ieder geval de bedoeling dat we zoveel mogelijk mensen bij elkaar krijgen. We hopen dat jullie daar aan bij kunnen dragen door binnen jullie vereniging mensen op te roepen die dag aanwezig te zijn om die dag Meddo eens goed op de kaart te zetten en dat Meddo dit jaar officieel de mooiste plaats van Gelderland wordt! 
Vanaf 16:30 uur wordt er gerepeteerd met alle opstellingen en camera's dus vanaf dat tijdstip hopen we op zoveel mogelijk mensen. Op de dag zelf hopen wij als organisatie ook op extra versterking en ook daar zoeken we nog mensen voor.

Graag horen we of jullie ons kunnen helpen om heel Meddo op 9 augustus op de been te krijgen!

Add a comment

Ouderavond bij Elbekurkie

Over 2 weken is het al weer zo ver! De jaarlijkse ouder avond.
Neem jij je ouders ook mee? Dan word jij beloond met gratis entree!

Hopelijk tot 6 mei, dan maken we er weer een gezellig top feest van!

Add a comment

Algemene ledenvergadering 2017

De kermis en het laatste feestje van het seizoen zitten er weer op, dat betekend dat het tijd is voor de algemene ledenvergadering. Dit jaar staat op de agenda het aftreden van onze penningmeester Lynn Overkamp en natuurlijk het nieuw aantredend bestuur. Ook bespreken we de stand van zaken en wat er in 2017/2018 te wachten staat. 

We nodigen alle leden uit op vrijdag 7 juli om 20.00 uur bij Elbekurkie om samen het seizoen goed af te sluiten en het nieuwe seizoen onder het genot van een drankje te beginnen. Tot dan! 

Add a comment

Elbekurkie Dance Vibes

Afgelopen zaterdag (25 maart) hebben we weer een geslaagde avond gehad bij Elbekurkie. 

Foto's vind je op Elbekurkie Foto's

Add a comment

Informatieavond Kinderkamp

Woensdag 28 juni is de ouderavond voor Kinderkamp, het begint om 20.00 uur bij Elbekurkie.

Het kamp vindt dit jaar plaats van 16 t/m 21 juli en we gaan naar slagharen! 

 

 

Opgeven kan nog steeds, zit jij, uw zoom of dochter in groep 5 t/m 8 van 't Kempken of kom je uit Meddo? Geef je dan nog snel op!
Opgeven kan via kinderdag@elbekurkie.nl Meld hierbij graag even de naam van het kind dat mee zou willen en uw adres en telefoonnummer.

Add a comment

Beach Party met WEDAMNZ!

✔ Heel veel zand
✔ Heel veel cocktails
✔ Heel veel bier, wijn flugel en andere drank
✔ Heel veel opblaas zooi
✔ Zomerse temperaturen tot wel 30℃.
✔ Een geweldige DJ WeDamnz

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?
21:00 gaat de deur open.
Entree leden 3,-
Entree niet leden 5,-

Add a comment

KURKELICIOUS

We zijn alweer bij het laatste feestje van het seizoen, dit gaan we natuurlijk goed afsluiten. Uit ervaring weten we dat WEDAMNZ & NRDN_STLE een goed feestje kunnen bouwn, daarom hebben wij hen uitgenodigd om het seizoen 2016-2017 af te komen sluiten. 

De deur gaat om 21.00 uur open, wees optijd want vol=vol! 

foto van Elbekurkie Meddo.

Add a comment

Kinderkamp 2017

Kinderkamp 2017

Het is dan eindelijk zo ver.. de datum voor HET kinderkamp van 2017 is bekend. En wel van zondag 16 juli tot en met vrijdag 21 juli 2017. Hou allemaal deze week vrij voor weer een fantastisch kamp. De locatie houden we nog even geheim maar het belooft weer een gezellige week te worden! Verdere info zal volgen..

Groetjes Leiding Kinderkamp

Add a comment

Elbekurkiekamp 2017

Het is bijna zover, het jaarlijkse Elbekurkiekamp komt er weer aan. Dit jaar zal het plaatsvinden van 16 juli t/m 21 juli.

Zit jij, uw zoon of dochter in groep 5 tm 8 van 't Kempken of kom je uit meddo? Geef je dan snel op!! Opgeven kan via kinderdag@elbekurkie.nl
Meld hierbij graag even de naam van het kind dat mee zou willen en uw adres en telefoonnummer.

Doe het snel, want vol is vol! Leiding Elbekurkiekamp 2017

Add a comment

Pieten bij Elbekurkie

Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn pieten weer naar Elbekurkie gestuurd. Op 3, 4 en 5 december komen de pieten in actie (eventueel in overleg én wanneer mogelijk ook op een andere datum). Wie de pieten op bezoek wil hebben kan bellen tussen 19.30 en 21.00 naar Lynn Overkamp; 06-83240318 (vanaf 14 november). Om uit de kosten te komen vraagt Elbekurkie om een vrije gift.

Add a comment